lauantai 6. syyskuuta 2014

Praha


Praha oli lempparein. Meidän varaama apartment osoittautui aivan ylihienoksi kattohuoneistoksi. Uskomatonta kun ottaa huomioon että maksettiin siitä jokainen reilu kymmenen euroa per yö! Kävin parin tunnin aamulenkillä kiertämässä vanhaa kaupunkia ja Kaarlen sillan ennen turistimassoja. Sen jälkeen Paulan kanssa kiivettiin vähän vahingossa Petrinin kukkulalle. Näkymät kaupungin yli oli hienot!


Loppupäivästä muutkin myöhäisherääjät liittyivät seuraan ja kierreltiin vain ravintolasta toiseen. Olut ei ole missään maistunut yhtä hyvältä eikä ollut yhtä halpaa! Ilta päättyi keskiaikaiseen pubiin, jossa juotiin kotitekoista tummaa olutta ja ihasteltiin/kauhisteltiin koristeena olevia pääkalloja. 

 
 

Meidän henkisesti keski-ikäisten eli mun ja Sonjan matkan kruunasi viimeisen illan jazz-klubi, jossa ilta hurahti äkkiä hyvää live-jazzia kuunnellen ja uusia skontlantilaistuttavuuksia tehden. Partyryhmä oli pub crawl -kierroksella samaan aikaan. Ihana Praha, uudestaan on päästävä! Kiitos myös aivan ihanalle matkaseuralle <3


2 kommenttia:

  1. Toistan itseäni, mutta upeita kuvia! :D Praha on kyllä se eurooppalainen kaupunki, johon pitää vielä lähitulevaisuudessa päästä tutustumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos vain! :) Suosittelen kyllä lämpimästi, Prahassa jää vaan hyvä mieli kaikesta, kun mikään ei maksa juuri mitään :D

      Poista